Új élet csípőprotézissel

Új élet csípőprotézissel

Öt héttel a műtét után

2017. július 23. - sportpsycho

 

Vannak gyakorlatok, amelyek könnyen mennek, és vannak olyan gyakorlatok, amelyeket egyáltalán nem tudok megcsinálni. Például oldalt fekvésben felhúzott térdekkel nem tudom emelgetni a műtött lábamat. Nyújtva már megy, persze azért a mozgásnál már más izom felel. Ennek ellenére boldog és hálás vagyok, mert szépen javulok, jól érzem magam.

Vannak azért rosszabb időszakok. Van olyan, hogy felébredek, és nem tudok visszaaludni, mert nem találom a helyem, sehogy sem kényelmes, minden pozícióban valami zavar. De mindig megnyugtatom magam valahogy. Azt azért nem várhattam, hogy minden simán megy, és nulla fájdalom  mellett tudom átvészelni ezt az időszakot. Igyekszem arra fókuszálni, ami jó, ami megy. És szerencsére van ilyen. Sok! :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csipoprotezis.blog.hu/api/trackback/id/tr4312683061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása